Hils på meglerne

Med bred erfaring fra alle typer boligsalg er våre eiendomsmeglere godt rustet til å se potensialet i din eiendom. Ta kontakt med oss i dag om du vurderer salg av bolig! Våre meglere er jordnære og vet at ærlighet varer lengst. Vi er opptatt av at både kjøper og selger skal ha en god opplevelse med Strilamegleren, og strekker oss langt for at prosessen skal gå så knirkefritt som mulig.

STRILAMEGLERNE

Lars Fredrik Birkaas
Lars Fredrik Birkaas
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
lars.birkaas@strilamegleren.no
Mob.: 
975 18 791
Lars Fredrik er utdannet eiendomsmegler ved handelshøyskole BI. Som boligselger kan du forvente ryddighet, trygghet og kvalitet i det arbeidet som utføres. Det beste resultatet oppnås gjennom bruk av riktig strategi, stå på vilje og trygghetsskapende kommunikasjon.
Les mer
Steffen Lyngtu
Steffen Lyngtu
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
steffen@strilamegleren.no
Mob.: 
481 43 737
Steffen er utdannet eiendomsmegler ved handelshøyskolen BI. Som fagansvarlig har han fokus på at jobben skal utføres profesjonelt for alle parter, samt at målsetninger oppnås via optimisme, positivitet og hardt arbeid.
Les mer
Strilamegleren
 

Meglerne

Siden oppstarten har vi gjennomført salg av både prosjekter og bruktboliger i hele Hordaland. Vi har på denne tiden opparbeidet oss en god forståelse av boligmarkedet i Hordaland, og følger daglig med på utviklingen i de forskjellige områdene. Vi går nøye til verks når vi tar på oss oppdrag og målsetningen vår er å kjenne nærområdet bedre enn du som selger gjør. I god strilaånd jobbes det hardt, målrettet og strategisk i alle aspekter av meglingen for å møte markedet på riktig måte.
Strilamegleren
Copyright Ⓒ 2021 Strilamegleren AS
magnifier